17 mars 2008

Möte 17.03.08

Möte: Med Kalle och Staffan.

Närvarande: Alexander och Staffan

Uppgifter till detta möte: -


Diskuterat på mötet: Jag och Staffan gick översiktligt igenom vår nuvarande version av rapporten. Kommentarer från Staffans sida finns nu infogade i dokumentet på Google Docs. Vi diskuterade även projektets status och jag demonstrerade Wiinamp innan vi mer i detalj analyserade gruppens nuvarande och framtida arbetssätt. Jag fick dessutom några kandidat- och exjobbsrapporter mailade till mig att använda som fingervisningar inför framtida skrivande.


Staffan rekommenderade att vi under avsnittet för genomförande borde berätta kontinuerligt hur vi arbetet och tagit oss fram med arbetet. Att dela upp avsnittet för GUI:t, Wiinamp, identifieringen och inspelningen är ett sämre alterantiv eftersom vi hittills arbetat mycket gemensamt och våra parallella uppgifter troligtvis kommer att påverka varandra en hel del. Att beskriva val och förändringar av blir lättare och läsaren får lättare att förstå hur arbetet utförts.


Notera att vi kommer diskutera mallen för genomförandeavsnittet med Staffan och Kalle igen efter påsklovet. Det blev lite flummigt som det blev nu :)


Tid: 1 h